Manchester United er ifølge engelsk medie, på jagt efter Tottenham-spiller endnu engang. Det er dog hverken Kyle Walker eller Danny Rose, denne gang.

Af Lasse D. Drescher

Sidste sommer handlede Manchester United-træneren José Mourinho stort ind. Det forventes at der hos Manchester United vil blive brugt mange millioner endnu engang, på at hente endnu flere stjerner til Old Trafford.

(Photo by Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

Den portugisiske træner har tidligere vist stor interesse i Tottenham-spillere. Kyle Walker er tidligere rygtet mod Old Trafford. Det er dog en af Walkers landsmænd, som rygtes væk fra Tottenham denne gang.

Det er den 23-årige defensive midtbanespiller Eric Dier, som rygtes mod Manchester United. Englænderen kan både bruges på midtbanen og i forsvaret, det har Mauricio Pochettino nemlig bevist.

Det engelske medie Daily Star skriver, at de ikke forventer at José Mourinho får hentet den 26-årige højreback Kyle Walker væk fra Tottenham. Hvor vidt Walker så kan blive en United-spiller i fremtiden, kan ikke udelukkes.

Forlader Eric Dier Tottenham denne sæson?

Daily Star skriver at Tottenham-profilen Eric Dier, bliver en meget dyr spiller at hente væk fra Tottenham. Manchester United har ifølge mediet budt omkring 435.000.000 kroner på Eric Dier. Det er dog ikke nok, ifølge mediets kilder.

Det er enten fordi Tottenham har interesse i at beholde Eric Dier, eller fordi de kræver rigtig mange penge for den 23-årige englænder. Daily Star understreger dog at de ikke kender en mulig pris, som Dier kunne koste.

Læs også: AC Milan er klar i spyttet: Der skal handles stort ind