Den 24-årige Tottenham-spiller Kevin Wimmer rygtes endnu engang væk fra Premier League-klubben. Det forventes ifølge engelsk medie, at der er en del klubber med i jagten på Wimmer.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Express, skriver at der er stor interesse i Tottenham-forsvarsspilleren Kevin Wimmer. Den 24-årige midterforsvar får ikke meget spilletid, og derfor kunne et skifte væk fra White Hart Lane være en mulighed.

(Photo by Alex Morton/Getty Images)

Mauricio Pochettino foretrækker at bruge Toby Alderweireld og Jan Vertonghen i midterforsvaret. Det er også forståeligt, at Kevin Wimmer derfor har svært ved at få en plads på holdet.

Der er samtidig engelske Eric Dier, som både bliver brugt i forsvaret og på midtbanen. Han er også en direkte konkurrent til Wimmer, om pladsen i forsvaret.

The Express skriver at det forventes at Kevin Wimmer koster omkring 45.000.000 kroner, at hente væk fra Premier League-storklubben. Prisen var tidliger meget højere på Wimmer, og derfor er der nu flere klubber som har vist ny interesse, eftersom at prisen er sænket.

Hvor ser vi Tottenham-spilleren i den kommende sæson?

Der er ifølge Express interesse fra West Bromwich, Southampton, FC Köln, Borussia Dortmund og Wolfsburg. Der er ifølge mediet en del klubber efter Kevin Wimmer, og det forventes samtidig af Express, at Wimmer forlader Tottenham denne sommer.

Læs også: Officielt: James skifter til europæisk gigant