Tottenhams Eric Dier er angiveligt meget ivrig efter selv at komme til Premier League rivalerne Manchester United, selvom hans egen arbejsgiver afviser at sælge den engelske landsholdsspiller. 

AF KRISTIAN PARIS

Manager for United, Jose Mourinho er meget opsat på også at hente ham til klubben. Dog slår flere medier fast, at Chelseas Nemanja Matic er den største kandidat til at forstærke de røde djævles defensive midtbane. Dog er 23-årige Dier også blandt klubbens transfermål.

 (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

United har angiveligt allerede lagt bud på en værdig af ca 400 millioner på Spurs’ spiller. Men klubbens officielle overhoved, Daniel Levy, vil under ingen omstændigheder sælge Dier til rivalerne fra Manchester.

Ifølge Manchester Evening News er Dier dog selv meget opsat på at komme væk fra klubben fra Nordlondon – han har eftersigende allerede fortalt sine venner om, hvor spændt han er på det nye eventyr i Manchester, og hvor godt det bliver at arbejde under Mourinho.

Det er dog stadig ikke bekræftet om spilleren har indgivet en officiel ‘transfer request ‘, eller om han blot har snakket med klubben øverste chefer.

 

Mourinhos andet transfermål til at forstærke midtbanen, er hans tidligere spiller, Nemanja Matic, der sidste sæson blev engelske mestre med Chelsea. Dog er han også på Serie A mestrene Juventus’ radar.

Conte vil nemlig ikke holde unødvendigt på spilleren, der måske bliver overflødig efter ankomsten af Tiemoue Bakayoko næste sæson.

Torino klubben er dog ikke klar til at betale de 350 millioner som Chelsea kræver for den serbiske midtbanegeneral. Om United vil det, vides ikke.

For United har allerede selv brugt en del penge denne sommer. Til klubben er kommet tidligere Chelsea angriber, Romelu Lukaku og svenske Victor Lindelöf skal fungere forsvarsgeneral i firbacken kæden næste sæson. Han kom i sidste måned fra de portugisisk mestre Benfica.