Tottenham havde noget af en succesfuld sæson sidste år. Godt nok blev det ikke til et Premier League trofæ, men langt fra var de ikke. Og det skete til og med uden en af klubbens helt store stjerner i de sidste par sæsoner. 

AF KRISTIAN PARIS

Erik Lamela arbejde på at komme tilbage til fuld fitness fra en hofteskade som har holdt argentineren ude siden oktober i 2016.

Siden han kom til klubben fra Rom tilbage i 2014 for omkring 300 millioner kroner har Lamelas Tottenham karriere været yderst begrænset, eftersom flere alvorlige skader har holdt ham ude af stand til at spille fra start. Det betyder også, at han har mistet sin normale startplads for klubben.

Faktisk har han været ude i hele 51 kampe for klubben over alle turneringer. Det er naturligvis frustrerende for Lamela at være ude i så lang tid. Faktisk vender han ifølge Sky Sports tilbage til træning på næste torsdag.

 (Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Efter han blev opereret tilbage i April i dette år har den 25-årige spiller været i bedring. Han kommer højst sandsynligt til at spille igen for London klubben.

Selvom han først vender tilbage til banen i næste måneder er den 25-årige spiller godt på vej. Han forventes at kunne spille kampe for klubben allerede om to måneder, selvom han af mange først spåes til at være i rigtig form efter januartransfervinduet.

Tottenhams program for Oktober ser meget hårdt ud. Klubben har kampe mod Bournemouth og giganter som Real Madrid, Liverpool, West Ham og Manchester United.