Af David Paris 

Den italienske legende Francesco Totti mener at Lionel Messi er den bedste fodboldspiller i verden, på trods af, at Cristiano Ronaldo tidligere på året vandt prisen som verdens bedste fodboldspiller, som titlen Ballon d’Or er et udtryk for.

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo vandt både La Liga og Champions League sidste sæson, hvilket var en af hovedårsagerne til portugiserens sejr i konkurrencen, hvor Barcelonas Lionel Messi blev nummer to med næstflest stemmer. Den argentinske troldmand, som Messi også kaldes har dog ikke været helt ringe i 2017 – senest var han en af arkitekterne bag den catalanske storklubs knusende 3-0-sejr over Real Madrid og netop Cristiano Ronaldo på Santiago Bernabeu sidste lørdag. Ronaldo fik ikke et ben til jorden og flere medier skrev, at angriberen måske var på vej væk fra sit topniveau.

Messi er verdens bedste, hvis man spørger Totti – er du enig? (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Den tidligere italienske landsholdsspiller Francesco Totti er blandt de mest respekterede fodboldpersonligheder i verden og hans mening regnes af mange som værende af betydning. Ifølge det engelske medie Goal.com mener angriberen, at Messi er verdens bedste fodboldspiller. Det skulle han eftersigende have sagt på en konference i Dubai for nyligt.

 

Totti siger: “Jeg foretrak at være fodboldspiller for mange år siden. Det var et valg jeg tog i min ungdom. Dengang jeg gjorde dette så hverdagen for professionelle ikke ud som den gjorde i dag. Det er helt vild, hvilken udvikling professionel fodbold har taget. Jeg foretrækker fodbolden dengang i forhold til den nu. Det handler alt for lidt om spillet og alt for meget om forretningen i dag. Der er spillere som Ronaldo og Neymar, der vil have mange penge og skifter klub for flere milliarder. Og så er der Messi. han er nummer 1; den bedste – bare lad være med at sig det til Ronaldo.”