Runde 26 i denne sæson af Premier League er ved at rinde ud, på nær kampen i aften mellem Leicester City og Liverpool kl. 21:00

AF KRISTIAN PARIS 

Denne uges Team of the week – ugens hold – er i denne uge en smule anderledes.  I de fleste andre uger er holdet spækket med de største stjerne fra de største klubber, men i denne uge er det nogle andre, lidt mindre spillere, der har gjort sig bemærket. Vi taget et kig på UGENS HOLD RUNDE 26.

OPSTILLING: 4-3-3

MÅLMAND: Ben Foster (West Bromwich Albion)

En aldrende herre, hvor præstationerne bestemt ikke afspejler alderen. Den 33-årige keeper har været en nøglefigur for WBA i denne sæson, og han gjorde det igen mod Bournemouth i denne runde.

VENSTRE BACK: Patrick van Aanholt (Crystal Palace)
Den 26-årige venstreback har udviklet sig til at være en næsten komplet back, der både kan være en del af de offensive, og vigtigst af alt; forsvare målet.

Han har dannet fast makkerpar med hurtigløberen Wilfried Zaha i venstresiden og igen var det ingen undtagelse i denne rundes kamp, hvor Palace mødte Middlesbrough med 1-0. Aanholt scorede kampens eneste mål.

MIDTERFORSVARER: Mamadou Sakho (Crystal Palace)

Sakho udgør i øjeblikket en fjerdedel af Palaces faste backkæde. Han gjorde det ligesom kollegaen Aanholt godt i sejren over Middlesbrough

MIDTERFORSVARER: Gareth McAuley (West Bromwich Albion)
Nu 37-årige McAuley er stadig med i hjertet af WBAs defensiv. Den nordirske landsholdspiller er god på hovedet, og det resulterede i, at han scorede i weekenden – hans sjette af slagsen.

HØJRE BACK: Seamus Coleman (Everton)
I Premier League fristes man til at sige, at Coleman er den bedste højreback i øjeblikket. Ikke helt uden grund.

Ireren er god i alle aktioner han deltager i, offensive såvel som defensive og det har endnu en gang givet ham plads på ugens hold. God, solid hold- spiller.