Paris Saint-Germain-spiller Neymar har taget Instagram i brug for at vise verden, hvordan hans stakkels ankler har det efter lørdagens kamp mod Toulouse i den bedste franske række: Ligue 1. Kampen endte heldigvis for Neymar 1-0 til hovedstadsklubben og dermed fik PSG, som klubben også bare kaldes, yderligere tre point til kampen om det franske mesterskab.

Den brasilianske landsholdsspiller har delt en chokerende og vildt billede på det sociale medie og det kan du ses længere nede i artiklen.

Den tidligere Barcelona-spiller har siden skiftet fra netop Barcelona i sommer taget den franske liga med storm og lavet 19 mål og 11 assists i kun 18 kampe. På trods af han rygte som en spiller, der både filmer og provokerer modstanderen, er der dog intet der ser ud til, at billedet på Instragram er fake. 26-årige Neymar skriver på billedet ‘no pain, no gain’, som på dansk kan oversættes til noget i retning af: “Ingen smerte, ingen fremskridt/fornøjelse”.

https://twitter.com/aboonwithaview/status/962633987759005697?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.90min.com%2Fposts%2F5974736-paris-saint-germain-ace-neymar-takes-to-instagram-to-show-off-wounded-ankles-after-toulouse-clash

Neymar, der startede sin karriere i den brasilianske storklub Santos, blev i sommer verdens dyreste fodboldspiller, men allerede nu går rygterne om at han måske kunne være interesseret i at vende tilbage til Spanien og La Liga – eller måske prøve kræfter med den fysisk hårdeste liga i verdenen: Premier League. Flere medier skriver i hvert fald, at både Manchester City og Real Madrid har meldt deres interesse, men med et gennemsnit på over ét mål pr. kamp i Ligue 1 i øjeblikket, skal der formentlig meget til at lokke Neymar væk.

Om billedet på instagram betyder, at Neymar er skadet er uvist, men mon ikke han skal holde sig fra fodbolbanen de næste par dage…