Ja, som titlen siger, er det netop, hvad vi her har taget fat i. Her er et overblik og de bedste spillere, der bærer deres strømper helt nede om anklerne. Se den her…

AF KRISTIAN PARIS 

Rui Costa

Serie A - Lecce V AC Milan

Den tidligere protugisiske landholdsspiller har i sin karriere ladet forsvarsspillere tilbage med måbende øjne og mund, efter hans  berømte solo drible ture igennem modstandernes forsvar.

Laurent Blanc

Man Utd v Boavista X

Det lave sok og høje shorts look var udbredt under Laurent Blancs spilletid, og den nuværende PSG managers tid i Old Trafford var præget af dette look.

Juan Sebastian Veron

FBL-LIBERTADORES-ESTUDIANTES-ATLNACIONAL

Juan Sebastian Veron – endnu en stedfast legende for Manchester United, der med sine lave sokker lagde trenden for sit årtis uniform.

Hans lave sokker medførte ligeledes lave benskinner, der faktisk på ingen måde dækkede skinnebenet. Alligevel var Sebastian Veron ikke bleg for at gå mere end helhjertet ind i tacklingerne.

Francesco Totti

FBL-ITA-SERIEA-ROMA-LAZIO-DERBY

Mens Italien er modens mor, har den nuværende Serie A legende Francesco Totti altid spillet med lave sokker – noget, han med tiden  har fået som sit kendemærke.

7. Thomas Muller

Muller scoring vs Portugal

Bayern Münchens profilerede angriber Thomas Müller er en sand tysker.

Han spiller som han vil – kan score mål når som helst, så mange han vil og på vanvittige måder.

Man skulle næsten tro, at hans lave sokker gør ham bedre. Måske er det rigtigt, eller også kan man sagtens score mål med afsindig dårlig stil…

Paulo Dybala

FBL-EUR-C1-BARCELONA-JUVENTUS

Juventus fremadstormende angriber Paulo Dybala kan sagtens lave masser af mål med lave sokker.

Argentineren, der er blevet udråbt til den nye Messi, dribler og skærer hovedløst gennem sine modstanders forsvar som var en kniv og de noget mørt kød.

Hans sokker er så lave fordi de simpelthen ikke kan følge med hans niveau, der nærmer sig

skyerne.