Alle vores tanker og bønner går til en tysk fodboldspillers familie. Han er netop blevet erklæret død som følge af en bilulykke. Til daglig gjorde han sig i den tyske Bundesliga-klub Hannover 96. 

Af David Paris 

Forfærdelige nyheder er netop blevet offentliggjort, fordi det unge tyske stortalent Niklas Feierabend, som er på kontrakt i Bundesliga-klubben Hannover 96, er død. Han døde øjeblikkeligt, da ulykken fandt sted.

Hannover har netop bekræftet historien på deres egen hjemmeside, og derfor går alle vores tanker og bønner til den kun 19-årige fodboldspillers familie og venner.

Niklas Feierabend havde kontrakt med Hannover, der i øjeblikket ligger nummer sidst i Bundesliga, indtil 2018, og spillede primært for ungdomsholdene. Dog var planen eftersigende at introducere ham til førsteholdet til sommer, når forberedelserne til næste sæson går i gang.

Udover Feierabend døde der også tre andre personer, mens flere andre ligger på hospitalet, i fare for også at dø.

Hannovers officielle pressemeddelse, direkte oversat fra tysk, lyder således:

“Her til morgen fik vi den forfærdelige nyhed, at vores 19-årige unge angriber er omkommet i en bilulykke tidligt i morges. 

Vores dybeste medfølelse går i denne svære tid til hans familie og venner, og alle andre, der også er berørte. Alle spillere, trænere, personale, fans og alle omkring klubben i Hannover 96 er dybt chokeret.

Niklas, vil vi aldrig glemme dig.

Læs også: Tysk landsholdsspiller: Barca er min drømmeklub

Læs også: Officielt: Juventus køber Marseille-talent