Premier League nærmer sig sin afslutning og Silly Season begynder at røre på sig. Her får du fra Dailystar og Guardian en række af de hotteste transferrygter. 

Af: Thomas Burchardt

Van Gaal har meget at skulle have sagt når det kommer til Uniteds sommerhandler(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Van Gaal har meget at skulle have sagt når det kommer til Uniteds sommerhandler(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Louis Van Gaal skulle eftersigende have blokeret Manchester United‘s forsøg på at hente Renato Sanchez.

Bayern München annoncerede idag tilkomsten af den unge portugiser, i en handel der skulle sende 250 (og op til 600) millioner kroner den anden vej.

Sanchez nåede i hans tid i Benfica 34 kampe for førsteholdet, med to mål til følge. derudover har han optrådt to gange på det portugisiske landshold.

United skulle eftersigende have scoutet Sanchez i flere omgange, men interessen skulle have falmet i februar som resultat af den høje pris.

Liverpool skulle ifølge Dailystar være tæt på at kunne kalde det unge Manchester City talent, Rafael Camacho, for Jürgen Klopp’s femte signing siden han ankom til klubben i oktober.

Den unge portugiser er blot 15 år og ser ikke ud til at kunne spille sig til en kontrakt hos The Citizens foreløbigt.

Skulle handlen gå igennem vil Camacho blive den femte Jürgen Klopp signing efter Marko Grujic, Joel Matip, Diego Lattie og låneaftalen for Steven Caulker.

Chelsea skulle ifølge Guardian have budt på AS Roma midtbanespilleren Radja Nainggolan, men eftersom Antonio Conte har givet tydeligt udtryk for hans interesse for den 28-årige belgier. Så har Roma afvist buddet i håb om et højere bud inden næste sæson.