virEn af de mest ombejlede herre i britiske fodbold denne sommer er uden tvivl Southamptons kaptajn, Virgil van Dijk. Han var tidligere på sommeren en del af en meget mærkværdig historie, da det kom frem, at Premier LEague klubben Liverpool ville hente ham bag Southamptons ryg. 

AF KRISTIAN PARIS

Det fik Premier League sat en stopper for og siden da, er interessen for midtstopperen stilnet en smule af. Men Jürgen Klopp og co. giver angiveligt ikke op endnu.

For nu er det nemlig kommet frem, at Liverpool aldrig har været tættere på van Dijk end de er lige nu. Den britiske journalist Dave O’Connell skriver, at han vil koste omkring 700 milloner.

The Reds har som sagt jagtet spilleren hele sommeren – den hollandske landsholdsspiller har sågar indgivet en transferanmodning til Southampton, så han kunne få lov til at skifte.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Men nu skriver førnævnte journalist, at handlen bliver gjort officiel inden for meget kort tid – det kan endda dreje sig om timer.

Hvis van Dijk kommer til klubben, er det meningen, at han skal være den solide og stabile midtstopper han har været i Southampton. The Reds er nemlig blevet kritiseret de seneste år for at lukke for mange mål ind og generelt have en for dårlig defensiv.

 

Desuden har Liverpool allerede handlet godt ind denne sommer, dog mest offensive forstærkninger. Klubben har her til formiddag sikret sig Naby Keita fra RB Leipzig, ligesom man tidligere på sommeren hentede den tidligere Chelsea-spiller Mohamed Salah fra Roma til klubben.

Derudover er forsvaret blevet forstærket med Hull Citys unge og talentfulde venstreback Andrew Robertson.

 

Til sidst rygtes klubben også sammen med AS Monacos kantspiller Thomas Lemar som de angiveligt har budt i omegnen af en halv milliard for.