Transfer spillet mellem Europas største klubber er så småt gået i gang takt med at transfervinduet nærmer sig. Klubberne er altid på jagt efter at forstærke truppen på bedst mulig måde, og det er netop det Real Madrid er ved at gøre… 

AF KRISTIAN PARIS 

Hvis det hele går op, vil Real Madrid kunne sikre sig en af Europas helt store profiler. Hvis blot de får solgt en af deres egne spillere først. Læs nærmere nedenfor…

Ifølge fodboldmediet Don Balon kan Real Madrid sikre sig Liverpools offensivstjerne Philippe Coutinho, hvis blot de selv får solgt James Rodriguez. Alt sammen kan ske om nogle få måneder, når transfervinduet åbner igen.

Det førende hold i La Liga er tilsluttet sig Barcelona og alle de andre klubber, der angiveligt er interesseret i den brasilianske midtbanespiller, der bestemt har gjort sig fortjent til al den interesse.

Efter en lille bitte nedtur, var Coutinho tilbage i hans formidable form, da Liverpool slog Everton med 3-1 i lørdags. Det lykkedes midtbanespilleren at lave en basse og lægge op til en.

 (Photo by Ian Walton/Getty Images)

Og der kunne bestemt blive en såkaldt sommer kamp mellem de to rivaler Real Madrid og Barcelona, der begge er mere end villige til at skrive under med den 24-årige brasilianer.

Neymar vil formentlig være en af grundene til, hvis Coutinho vælger Barcelona frem for Real Madrid eller nogen af de andre interesserede klubber.

Men én ting skal lige flaske sig først, hvis muligheden for, at Real Madrid henter Coutinho skal være en realitet. Real Madrid skal nemlig først have solgt James Rodriguez, der ikke helt har formået at leve op til de forventninger, der i først omgang var til ham – taget hans 800 millioner kroner skifte fra Monaco i betragtning.

Den colombianske landsholdspiller har kun optrådt 21 gange for Madrid i denne sæson, med fem mål og fire assist til følge.