Adskillige Premier League klubber er angiveligt begyndt at skærpe opmærksomheden omkring den franske rigmandsklub AS Monaco, der angiveligt er klar til at sælge en af deres store spillere. 

AF KRISTIAN PARIS 

Monacos ‘fullback’ Djibril Sidibe har angiveligt fået klubbens grønne lys til at forlade klubben, når transfervinduet igen begynder til sommer. Det betyder, at flere af de store Premier League-klubber er klar til at skrive under med den franske forsvarsspiller.

Den 24-årige franskmand har blot været en af succes-spillerne på Monacos overpræsterende hold i denne sæson.

Klubbens succes, der naturligvis har smittet af på den store forsvarsspiller (eller omvendt), har ført til at markedsprisen for franskmanden er steget gevaldigt. Men hvorfor skal Monaco så gå med til at sælge ham, hvis det er en af deres nøglespillere?

Det er der to grunde til. Læs dem nedenunder.

 (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Som sagt er Sidibes transferværdi steget gevaldigt, og det har ført til, at Monaco kan få virkelig store summer for spilleren til sommer – hvis de altså vælger at sælge.

For det andet, så mener Ligue 1s førerhold, at de allerede nu har forsvarsspillerens afløser på plads i form af Almamy Traore.

De klubber, der angiveligt er interesseret i franskmanden er for det første de to Manchester mandskaber, men også de to Londonklubber Arsenal og Chelsea.

Den røde del af Manchester har længe savnet en ordentlig back, der ellers er godt besat på begge positioner i form af Luke Shaw, Rojo, Valencia og Darmian.

Modsat er den anden del af Manchester – den blå del – ved at miste nogle af deres back. Eftersom Zabaleta, Clichy, Sagna og Kolarov alle har en mulighed for at forlade klubben til sommer, vil der højst sandsynligt opstå en plads til Sidibe, hvorfor City også er favoritter til at skriver under med franskmanden til sommer.