Sommerens transfervindue blusser for alvor op nu, når den store VM-slutrunde er ovre. Med et engelske transfervindue, der lukker før tid end normalt, skal de store Premier League-klubber skrue op for transferaktiviteten inden sæsonstart.

Af Anders Lang Jensen

 

Nu kan der være en rimelig overraskende transfer på vej mellem de store klubber i det britiske. Manchester United og Chelsea er kendt for deres indbyrdes rivalisering, men en vaskeægte klubmand kan nu tage turen mod de røde djævle på Old Trafford.

Engelske Gary Cahill har de sidste mange sæsoner været en vigtig brik under diverse managers hos London-klubben. Som anfører efter John Terrys afsked har Cahill været en forsvarsstyrmand uden lige. Det kan dog ende med en afsked til den blå del af London.

 

Den engelske defensivprofil ser ud til at være kommet i overskud hos Chelsea, efter den nye manager Maurizio Sarri er trådt til. Her ligner det igen et almindeligt firemandsforsvar, der rent taktisk skal tørne ud for Chelsea. Samtidig vil den nye italiener hente nye forsvarsspillere.

Ifølge flere troværdige bookmakere i det engelske er rivalerne fra Manchester United blevet store favoritter til at hente Gary Cahill til klubben denne sommer. Det er altså en yderst overraskende udvikling omkring den engelske klubmand gennem flere sæsoner på Stamford Bridge i London. Oddset ligger angiveligt lige nu på odds 2,25 på, at United henter Cahill. Altså ganske lavt.

 

På markedet efter ny forsvarsspiller

Jose Mourinho skulle denne sommer være på markedet efter en ny midtstopper. Flere spillere hos de røde djævle kan blive solgt såsom Chris Smalling og Phil Jones, mens hollandske Daley Blind for nylig blev skippet af sted til storklubben Ajax.

Mourinho og Cahill arbejdede sammen for to-og-et-halvt år siden i Chelsea med pæn succes. Her vandt de sammen Premier League-titlen og Liga-cuppen. Andre engelske klubber skulle også være lune på at hente englænderen denne sommer.

Betfair har nemlig også Wolverhampton, West Ham, Everton og Liverpool som mulige destinationer.