United har den seneste tid brugt vanvittige mange summer på at hente nye store profiler til klubben. Nu er de igen på jagt efter en stor stjerne – denne gang er han fra Serie A. 

AF KRISTIAN PARIS

Manchester United rygtes nemlig at være i tæt forbindelse med Inters angriber, Mauro Icardi, der dog også jagtes af de tyske giganter, Bayern München. Begge klubber meldes villige til at betale over 700 millioner kroner for angriberen.

Det italienske medie Corriere dello Sport skriver, at United længe har været interesseret og store beundrere af Icardi og de vil altså hente endnu en angriber til at komplimentere Romelu Lukaku i det offensive. Det skyldes at klubben er en smule skuffede over hans skifte for 660 millioner kroner i sommers fra Everton.

 (Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Nu skriver det spanske medie Don Balon dog, at sydtyskerne fra Bayern angiveligt fører i jagten på angriberens underskrift til over 700 millioner kroner. Bundesliga mestrene betragter Icardi som en afløser for Lewandowski der på seneste er blevet kædet sammen med et skifte væk til Real Madrid.

Icardi har været flyvende for Inter i denne sæson, hvor han har lavet 18 mål i 22 serie A kampe. Det går ikke ubemærket hen af de store europæiske klubber. Faktisk er Icardi som spiller tit blevet overset. Han har spillet godt i de sidste mange sæsoner, men for eksempel har han kun spillet fire landskampe for Argentina.

Måske vil han skifte Inter ud med en anden europæisk storklub for at forbedre sine chancer for at få flere  kampe for landsholdet i fremtiden. Han har tidligere været på kontrakt på Barcelonas ungdsomakedemi, hvor han siden blev solgt til Sampdoria for 65 millioner kroner i sommeren 2013.

Alt i alt har argentineren lavet 96 mål i 170 kampe i alle turneringer for klubben