Den skotske fodboldklub, Celtic, er tæt på at hente et af Liverpools største talenter for fremtiden, den 18-årige Rhian Brewster.

LIVERPOOL, ENGLAND – JANUARY 05: Brendan Rodgers, manager of Liverpool looks on prior to the Budweiser FA Cup third round match between Liverpool and Oldham Athletic at Anfield on January 5, 2014 in Liverpool, England. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Celtic er tæt på at hente teenage-angriberen, Rhian Brewster, til klubben. Han anses som et af de største talenter i engelsk fodbold. Han skifter angiveligt til klubben på en lejeaftale fra den kommende sæson.

Den 18-årige angriber var en del af det engelske U17-landshold, som tog guldet hjem i VM for U17-landshold sidste år. Han vandt endda turneringens gyldne støvle, da han blev topscorer for sit landshold.

Brewster blev hentet til Liverpool fra Chelsea i 2015, da Rodgers stadig var træner hos Anfield, og han anses af mange for at være en af de bedste angribere, der er set på de engelske ungdomshold i de seneste år.

Celtic har, under Rodgers, benyttet sig af “lånesystemet”. Og det til deres fordel. I følge Daily Mail så er den skotske klub og Brewster inde i de sidste forhandlinger, inden en aftale skal gøres officiel.

Liverpool og Brewster selv er åbne over for en mulig aftale, men der er også andre klubber i England, som gerne vil eje et sådant talent for et år eller lignende. Derfor er aftalen ikke på plads endnu.

Men kilder tæt på Liverpool FC kunne i går aften fortælle, at der er større chance for, at Brewster skifter til Celtic, end at han ikke gør.

Det ville være et spændende skifte for Celtic, når man ser på, hvad Brewster allerede har bedrevet i starten af hans karriere. Han er lynende hurtig, og så er han eksemplet på alt det, Brendan Rodgers gerne ser i en spiller.

Sidste sæson scorede han hattrick mod både USA og Brasilien ved U17-VM. Derefter scorede han Englands åbningsmål i finalen i Spanien, som endte med en 5-2-sejr.

Der er stor sandsynlighed for, at både Moussa Dembélé og Odsonne Edouard er væk på Parkhead Stadium i næste sæson, så en ny angriber ville være særdeles kærkommen.