Transfervinduet har nu været åbent et stykke tid, og det bliver vildere og vildere, mens vi marcherer frem mod transfer deadline day, seneste blockbuster transfer var Kyle Walker fra Tottenham til Manchester City.

50 millioner pund sterling for en hurtig wingback, der elsker at bombe frem ad banen i bedste Dani Alvez/Roberto Carlos stil, desværre for City må de nok have set Youtube highlights, og ikke hele kampe med Walker for manden er særdeles uskarp på indlæg og selvom han er hurtig, er slut produktet som regel skidt.

Fra Lyon til Arsenal

På det andet hold i nord London er der også gang i både rygter og udskiftninger, det største indtil videre er Lacazette fra Lyon til Arsenal, også han kostede på den forkerte side af 50 millioner pund men i dette tilfælde er der dog tale om en topscorer fra den stærke franske ligue 1 og måltyv gennem flere sæsoner, så 50 millioner i dagens marked er nok meget rimeligt.

Årets saga i bliver om Sanchez tager en sæson mere med Europa League hos Arsenal for at kæmpe med om 4 pladsen som historisk har været deres mål siden Wenger tog over. Hvis han bliver solgt bliver det i hvert tilfælde til en fuldstændig utrolig pris seneste rygte er han vil have £400.000 i ugen for at forlænge hans kontrakt som går ud om et år.

I den rige vestlige del af London hvor pengeklubben over dem alle huserer, dem der startede hele dette vanvid, hvor penge ikke betyder noget, har der været overraskende stille siden Conte tog over, og i år har der således kun været lidt tale om Morrata & Lukaku, ovenikøbet rygtet at et hold skulle have budt over Chelsea for ham virker meget bizart, men måske Abramovich mærker krisen hjemme i Rusland.

Manchester amok

Gå vi videre til de rige nordlige klubber Manchester City, United er det helt gak og været det gennem længere tid. Efter at have kastet omkring 1.5 milliarder på spillere hver sidste år er det som en Kählervaseauktion på QXL en lønningsfredag hvor buddene starter højt og slutter højest uden at tænke over værdi eller signal som en kendt ejendomsmægler parodi siger: ”Det SKAL være dyrt”.

Manchester United har købt Lukaku foran næsen af Chelsea til den nette sum af £72 mil og en svensk landsholdsforsvarer fra Benfica til omkring de £30 mil, eller omregnet omkring 1 million pund pr tatovering. City vil jo ikke overgås, udover de 50 millioner for Walker, så er der også blevet plads til en anden højreside i Bernado Silva til omkring 50, og en ny målmand fra Benfica til £34 millioner er der såmænd også blevet plads til.

Når Deadline dag skal i gang, vil jeg sidde klistret til Skysports dækning på stream og håbe min klub køber helt ustyrligt ind, der skal være en angriber og en midtbane, og det skal være utrolige signinger. Tænker samtidigt vil jeg hygge mig med et slag Craps på Online Kasino da selve deadline dag ofte bliver en fuser, er det jo cool at vinde lidt penge på siden. Er vel nok bare når Real Madrid eller Chelsea finder den store pengepung frem, at der har været noget, som i min erindring har været værd at skrive hjem om eller da Tottenham hentede Van Der Vaart, men som med AGF, er det håbet som dræber dig.