Manchester United har fuldt fokus på at slutte sæsonen så stærkt af som muligt.

Og slutningen af en sæson, fører ofte til, at nogle spilleres kontrakter udløber.

Her er fire spillere fra De Røde Djævle, som muligvis ikke er at finde på Old Trafford i juli eller august.

Antonio Valencia

United-spilleren har ikke altid været lige populær på Old Trafford. Den 33-årige forsvarsspiller har været en fast del af truppen siden 2009, men nu er det måske blevet tid til at komme videre. For begge parter.

Antonio Valencia
Antonio Valencia kan fejre 10 års jubilæum hos Manchester United. Men jubilæet kan blive hans sidste i klubben. Foto: Stu Forster/Getty ImagesJuan Mata

Spanske Juan Mata har fødselsdag i næste måned. Således bliver midtbanespilleren 31 år. Den engelske klub har allerede gjort det klart, at man er mindre begejstrede over at binde sig med spillere over 28 år.

Men Juan Matas afgang vil formentlig betyde, at klubben skal sprænge banken denne sommer, for at udfylde det kreative hul, han vil efterlade.Juan Mata
Juan Mata fylder år i næste måned. Selvom det normalvis er en god ting, kan det være lig med et United-exit for spanieren. Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Matteo Darmian

Den argentinske back har ikke fået det til at virke, siden han ankom til Old Trafford i 2015. Rygter har kædet ham kraftigt sammen med et skifte tilbage til Italien.

Matteo Darmian har været på lønningslisten på Old Trafford siden 2015. Foto: Michael Regan/Getty Images

Ander Herrera

De Røde Djævle er endnu ikke kommet til enighed med den baskiske spiller. Han kan muligvis blive en af flere spillere, som forlader Old Trafford denne sommer.

Selvom han er publikumsfavorit hos Manchester Uniteds fans, så lægger hans spillestil op til et stort løbepensum. Derudover fylder han 30 år i begyndelsen af næste sæson. Endvidere har han været kædet sammen med et skifte til Paris Saint-Germain.

Ander Herrera
Ander Herrera har spillet for Manchester United siden 2014. Foto: Matthew Peters/Getty Images