Manchester United har haft en svingende start på sæsonen. De startede ud som lyn og torden, og det så længe ud til, at de var det eneste hold, der kunne udfordre det højtflyvende Manchester City-mandskab, og alligevel er de hele 11 point bagefter Pep Guardiolas tropper efter derbyet. De er dog stadig på en andenplads i ligaen, men håbet om at vinde Premier League synes forbi.

af: Emil Plovgaard

Dette har ført til en masse frustration blandt fansene. Især Romelu Lukakus manglende betydning i angrebet har vakt vrede blandt tilhængere af Red Devils. Hver eneste gang, de rødblusede spiller uden Paul Pogba i startopstillingen, er det som om, at de andre spillere bliver dårligere. Det burde ikke være tilfældet, såfremt de ønsker at vinde titlen i nærmeste fremtid.

Men der er dog ét enkelt lyspunkt for Manchester United. Der er et transfervindue i januar, og det skal udnyttes fuldt ud. Derfor vil vi gerne opfordre José Mourinho til at hente en af disse tre spillere, hvis Red Devils skal op på samme niveau som City.

#1: Antoine Griezmann – Atletico Madrid

(Photo by Dave Winter/Icon Sport via Getty Images)

At skulle hamle op med City er en opgave, der er lige så svær, som den lyder, og derfor har Mourinho brug for en af Europas bedste spillere i sin trup. Griezmann har alle dage været et sikkert valg, for både Atletico og Frankrig – og han er en af de typer, Manchester United i øjeblikket mangler. I starten af sæsonen gik det meget godt for Lukaku, men på mystisk vis er han rendt ind i en måltørke af dimensioner på det seneste. Dét faktum, at han er Uniteds eneste rigtige angriber oppe foran, foruden Zlatan Ibrahimovic, giver plads til Griezmann og hans imponerende målstatistik vidner om en effektiv herre, der kunne være særdeles brugbar i den røde del af Manchester.

#2: Cesc Fabregas – Chelsea

(Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images)

United mangler kreativitet på midtbanen. Henrikh Mkhitaryans dårlige præstationer sammenkoblet med skader til både Paul Pogba og Marouane Fellaini har helt sikkert ført til, at Mourinhos tropper i dag står med færre point på hånden, end de kunne have fået. Derfor ville et køb af Fabregas gavne United. Chelsea-manden dominerer og hersker på midten, og disker op med lækre afleveringer til offensiven, og dét er lige præcis, hvad United har brug for lige nu! Hans erfaring i Premier League er også en stor hjælp til at kunne integrere nogle af de nye spillere i truppen.

#3: Mauro Icardi – Inter Milan

 (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Endnu en angriber på denne liste. Icardi kan vise sig at være en massiv opgradering i forhold til Lukaku, når det gælder mål og færdigheder. Han havde en succesfuld sidste sæson i Inter, hvor han nettede 24 gange i 34 kampe. Det italienske mandskab har måske problemer, men Icardi fortsætter med at vise sin klasse, som en ledende profil for Milano-holdet. De Røde Djævle kunne i den grad have brug for en Icardi i front.