Juventus forventes at ville lægge et kæmpe bud på og tilbyde en kæmpe kontrakt på Arsenal-spilleren, der også jagtes af Bayern München. 

Aaron Ramseys kontrakt med London klubben udløber til sommer. Dog skal waliseren ikke lede længe efter en ny arbejdsgiver. Det forventes, at Serie A klubben Juventus vil tilbyde midtbanespilleren omkring 100 millioner kroner om året, hvis han tager til Torino.

Arsenal har adskillige gange forsøgt at få Ramsey til at blive i klubben, men de er endnu ikke nået til enighed om et samarbejde i fremtiden.  Juventus er lige nu favoritter, men tidligere har det faktisk været Bundesliga-giganterne fra Bayern München der har bejlet mest til spilleren.

Aaron Ramsey Arsenal AC Milan

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Hvem vælger han?

I følge avisen the Sun vil Ramsey allerede forlade London-klubben til vinter, når transfervinduet igen åbner. Det gør han fordi han så kan forhandle med Arsenal. Hvis ikke de vælger at sælge ham til januar kan de risikere han skifter gratis til sommer.

Den kontrakt han eftersigende har fået tilbudt af Juventus vil fordoble hans ugentlige løn som han får i London.

The Sun skriver dog også også, at Bayern Müncen har haft en scout ude for at se Ramsey i kamp for Wales mod Danmark i fredags. Bayern har haft en lidt svær start på sæsonen. De kunne derfor godt  have brug for at forstærke sig henover vinterpausen.

Ramsey er næsten helt overbevist om at forlade Arsenal, men hans destination er svær at bestemme. Gunners vil for alt i verden prøve at holde på den 27-årige waliser – ellers skal de ud og finde en ny midtbanespiller, der kan overtage hans plads.

En af de spillere kunne være Sampdoria spilleren Joachim Andersen. Han er også er jagtet af Tottenham Hotspurs. Han har været usædvanlig god i Serie A og er nu også inde omkring det danske landshold.