Den velspillende Liverpool-stjerne Sadio Mané rygtes mod Serie A-storklub. Dog har Jüirgen Klopp gjort det klart, at Mané under ingen omstændigheder forlader Anfield denne sommer.

Af Lasse D. Drescher

En af de store overraskelser i Premier League, i den forgangne sæson har været Liverpool-stjernen Sadio Mané. Den velspillende senegaleser har været yderst velspillende, og nu rygtes den 25-årige kantspiller væk fra Anfield.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

The Express skriver at der er interesse i Sadio Mané, fra en af de store italienske klubber. Det er Inter Milan som ifølge det engelske medie, har stor interesse i den velspillende Liverpool-profil. Dog forventes det ikke at Mané forlader Anfield, på nuværende tidspunkt.

Sadio Mané har uden tvivl været en af Premier Leagues bedste signings. Liverpool er kendt for at handle ind hos Southampton. Der er flere spiller på Liverpools nuværende førstehold, som er blevet hentet til klubben fra Southampton.

Spillere som Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Adam Lallana og Rickie Lambert er tidligere hentet til Anfield. Det er dog alle på nær Rickie Lambert, som har formået at slå igennem hos Premier League-storklubben.

Senegaleseren Sadio Mané formåede i sidste sæson at lave 13 mål, i løbet af 29 kampe for Liverpool. Liverpool-træneren Jürgen Klopp har ifølge Express gjort det helt klart, at Sadio Mané ikke forlader Anfield.

Det engelske medie skriver samtidig at Inter Milan skulle så klar med et bud. Buddet lyder ifølge mediet på omkring 600.000.000 kroner. Dog understreger tyske Jürgen Klopp at Sadio Mané under ingen omstændigheder forlader Liverpool denne sommer.

Hvis nogen forlader Anfield, hvilken af de to stjerner bliver det så?

Den tryllende brasilianer Philippe Coutinho bliver rygtes væk fra Liverpool, og mod den spanske storklub FC Barcelona. The Express skriver at de mener der er større chance for at Coutinho forlader Anfield, frem for at Sadio Mané gør det.

Læs også: Riddersholm: – Det er utilgiveligt!