Manchester United har de seneste par transfermarkeder brugt vanvittige store summer alverdens store spillere. Det har indtil videre kun medført en titel: Europa League. 

AF KRISTIAN PARIS

Men nu håber klubben på at kunne vinde endnu flere titler, når de henter denne franske angriber.

For flere medier har nu fremstillet den teori, at siden United ikke har tildelt trøje nummer 7 til nogen i klubben, er det stadig på jagt efter én bestemt spiller.

The Daily Star skriver, at franskmanden Antoine Griezmann stadig er på Uniteds radar over potentielle fremtidige indkøb. De har identificeret ham som den spiller, skal overtage klubbens legendariske nummer syv.

Et nummer som både Ronaldo, Cantona, George Best og David Beckham alle har båret stolt på ryggen.

 (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

 

Atletico lider under det såkaldte transferban, hvilket betyder, at de ikke kan købe eller sælge spillere denne sommer. Dog kan transferen gå igennem til januar, når klubben også har sikret sig Diego Costa fra Chelsea.

Tidligere på sommeren udtalte Griezmann da også, at der var seks ud af 10 chance for, at han ville skifte til Man Utd denne sommer.

Hans tidligere rådgiver har dog udtalt følgende til fransk fodbold: ” Griezmann var ikke klar og i stand til at forlade Atletico. Han har været dybt involveret i klubben og meget engageret i klubben. Han syntes heller ikke han kunne forlade dem under det såkaldte ‘transferban’ eftersom de ikke ville have nogen mulighed for at hente en erstatning før om et halvt år. “

Lige nu ligger Griezmann og co. nummer fem i La Liga med blot fem point i tre kampe. Det samme antal point som deres byrivaler fra Real Madrid.

Forrest ligger de evige konkurrenter fra Barcelona, der har vundet de sidste tre kampe og således har maksimum point i tre kampe.