Belgiske Eden Hazard kommer til at ligge navn til én af sommerens største transferspekulationer. Spanske Real Madrid vil købe den belgiske superstjerne, mens Chelsea krydser fingre for at kunne holde på deres uhyre vigtige offensivstjerne.

Nu har London-klubben præsenteret den nye trøje til næste sæson. Chelsea har kaldt Stamford Bridge sit hjem siden 1905, og klubbens stadion er også omdrejningspunktet for klubbens nye hjemmebanetrøje for 2019/20-sæsonen.

Dermed skulle de grafiske detaljer på trøjen involvere billeder af Matthew Harding-tribunen, East og West- tribunerne samt Shed End-tribunen.

Trøjen, som du kan se på Chelseas egne pressebilleder herunder, bliver ifølge Football London allerede taget i brug på søndag, når klubben spiller sæsonens sidste hjemmekamp mod Watford.

Hvad der dog er interessant, er at netop Eden Hazard er en del af billedserien, hvilket måske kan indikere, at belgieren også spiller på Stamford Bridge i næste sæson. Hazard har i hvert fald en stor rolle i Chelseas offentliggørelse af trøjen.

Hvor tror du, den vævre kantspiller er at finde på den anden side af sommerferien?