LONDON, ENGLAND - AUGUST 15:  Antonio Conte, Manager of Chelsea celebrates the goal scored by Diego Costa of Chelsea during the Premier League match between Chelsea and West Ham United at Stamford Bridge on August 15, 2016 in London, England.  (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Den nye Chelsea-manager Antonio Conte er på udkig efter en ny central forsvarsspiller til Chelsea, og ifølge både engelske og italienske medier er Alessio Romagnoli ønskespilleren.

Tidligere på sommeren har det ellers været Kalidou Koulibaly, der har været kraftigt rygtet til Stamford Bridge, men et højt prisskilt fra Napoli har skræmt Chelsea væk. Derfor er det altså Alessio Romagnoli, som i øjeblikket tiltrækker interesse fra Chelsea.

Både The Guardian og den italienske hjemmeside Gianlucadimarzio.com, der begge normalt er særdeles velinformerede, melder således, at Chelsea har afgivet et nyt og forbedret bud på Alessio Romagnoli. Ifølge de to medier har Chelsea tilføjet en række bonusser til buddet på 261 millioner kroner således, at buddet har en værdi på lidt over 300 millioner kroner.

AC Milan er i øjeblikket i gang med at skifte ejer, da Silvio Berlusconi i øjeblikket forhandler med et kinesisk konsortium, der efter alt at dømme vil overtage klubben i november. Den italienske klub vil rigtig gerne beholde Alessio Romagnoli, men de kan blive fristet til at sælge, hvis de mener, at de kan finde en fuldgod erstatning, inden transfervinduet lukker.

Antonio Conte leder udover en forsvarsspiller også efter en angriber samt en reservemålmand. En central forsvarsspiller er dog øverst på listen, da Chelsea-manageren føler, at Chelsea er ret sårbare i det centrale forsvar, eftersom Kurt Zouma er skadet for tiden.

Alessio Romagnoli har kun spillet for AC Milan i en sæson indtil videre, og han kom til Milano-klubben for et år siden fra AS Roma. Prisen lød dengang på 185 millioner kroner, og Roma fik desuden en klausul i handlen, der gjorde, at de får 30 % af prisen på Romagnoli, hvis han bliver solgt for et beløb højere end 185 millioner kroner.

Den 21-årige italiener er tidligere blevet sammenlignet med den gamle forsvarskæmpe i AC Milan, Alessandro Nesta, og han bliver spået til at være en kommende storspiller.