Dortmund sneg sig med nød og næppe med i kvalifikationen om at kunne spille sig til en plads i dette års UEFA-cup. “Die Borussia” har ikke helt fået den ønskede start i gruppe C, med 4 point i to kampe mener træner Thomas Tuchel, at der i aftenens kamp skal præsteres på aller højeste niveau!  

Efter et ringe resultat i sidste års Bundesliga for Borussia Dortmund, endte man alligevel med at snige sig med i kvalifikationen til dette års UEFA-cup, og med en på papiret nem gruppe for tyskerne, er både træner, spillere og fans en smule frustreret over, hvordan holdet hidtil har spillet. Træner Thomas Tuchel har derfor været ude at sige, at Dortmund i aftenens kamp skal levere varen!

Tuchel om Qäbälä F.K

Thomas Tuchel var inden trænings sesionen onsdag aften ude og kommenterer på, hvordan man så på denne aftens opgør imellem Qäbälä F.C og Borussia Dormund på Bakcell Arena i Aserbajdsjan.

“Vi forventer et velorganiseret hold, der bliver svært at slå. Vi skal være på vagt og spille med samme omhu som vores modstandere. Vi har en god udgangsposition, men vi bliver nødt til at levere” .

Qäbälä har i de to foregående kampe kæmpet sig til et point, hvilket betyder at de udgør bundproppen i gruppe C. Holdet har dog ikke lukket mere end 3 mål ind, og tabte kun 2-1 på udebane imod gruppens Nr. 2 Krasnador F.C.

Aftenens kamp

Qäbälä F.C har til aftenens kamp ladet hjemmebanen “Qäbälä City Stadium” ligge stille hen og lånt Bakcell Arena, hvor der er plads til 15.000 tilskuere hele 13.000 flere end på den normale hjemmebane. At det hjemmevant Qäbälä City Stadium er blevet udskiftet med et noget større et af slagsen lader ikke til at genere holdet, som indtil videre har holdt kassen ren i de 5 kampe de har brugt stadion.

I aftenens kamp vil Qäbälä nok placere sig lang tilbage på banen, lade Dortmund fører bolden rundt og derefter vente på chancen for at slå kontra og så hugge til, som når en klapperslange hugger ud efter sit bytte. Dortmund forventes at have bolden det meste af tiden, og det vil være op til de offensive kræfter at diske op med kreative løsninger, uden at give Qäbälä muligheden for at slå kontra.

Aftenens kamp bliver uden Nuri Sahin og Erik durm i truppen, da begge spillere sidder ude med skader. Ligeledes vil armeneren Henrikh Mikatariyan blive tilbage i Dortmund, i det at man er bange for, at der vil opstå problemer i henhold til den konflikt der er kørende imellem Armenien og Aserbadjan.

Om det bliver favoritterne fra Dortmund eller bundproppen Qäbälä som hiver de 3 point hjem, vil tiden vise, når kampen fløjtes igang her klokken 17.00.