Familien Rasmussen var klar til årets største kamp i København. Alle havde fået en billet til stadion og var iført kampdragten, så de kunne bakke bedst muligt op om deres hold. De var en smule presset på tid, og var kommet lidt sent ud af døren, så speederen fik et ekstra tryk, så de kunne nå frem i tide.

Far kørte lidt hurtigere, end hvad var tilladt på landevejen, da et rådyr pludselig sprang ud foran bilen. Han blev forskrækket, og var nødt til at undvige for ikke at ramme dyret. Det resulterede i, at han mistede herredømmet over bilen, og de kørte direkte ind i et træ, der stod i siden af vejen.

Alle slap uden skrammer – med undtagelse af bilen

Ud over chokket kom ingen til skade under ulykken, med undtagelse af bilen. Bilen blev hentet til af Falck og kørt på værksted, hvor mekanikeren hurtigt kunne konkludere, at den måttes skrottes. Bilen var blevet totalskadet under ulykken, og eftersom bilen havde et par år på bagen og nok alligevel ikke ville klare det næste syn blev det hurtigt besluttet at den skulle skrottes. De fik bilen kørt hjem og begyndte at lede efter det bedste firma til afhentning af skrotbil i København. De valgte naturligvis det firma, hvor skrotpræmien var højest, og fik ganske få dage efter bilen hentet og skrottet.

Den bedst mulige skrotpræmie var ikke familiens eneste bekymring. De prøvede også at finde den ophugger, der var mest miljøvenlig. Samt hvilken der kunne hjælpe dem af med bilen hurtigst. Det var heldigvis både let og hurtigt at finde den bedst mulige ophugger, og de fandt hurtigt ud af, at de slap for alt besværet med hensyn til afhentningen af deres skrotbil. Bilen blev afhentet på deres bopæl uden besvær, og de fik hurtigt en god rådgivning om, hvor meget de kunne forvente at få for deres bil.

Desværre nåede familien Rasmussen aldrig den fodboldkamp, som de havde glædet sig så meget til og de mistede deres bil. Det vigtigste var dog, at ingen kom alvorligt til skade og dernæst at de slap for alt besværet med at slippe sig af med deres gamle bil. Ophuggeren stod både for afhentningen af skrotbilen og alt det praktiske efterfølgende. Det eneste familien skulle bekymre sig om var, hvad deres næste familiebil skulle være. Desuden var der jo altid en kamp igen næste år de kunne nå. Denne gang i god tid.