Helt godt så det ikke ud for Manchester United i søndags, da de tog til Stamford Bridge og mødte sidste sæsons mestre, Chelsea. 

AF KRISTIAN PARIS

Kampen lagde ud med et selvmål af selveste Phil Jones, der godt blev underkendt, men det mål opsummerede meget godt de røde djævles præstation i den kamp: sløset, dovent og manglende lyst til ville vinde.

Men sådan har det ikke været hele sæsonen. Mourinho har fået vendt den synkende skude og i denne sæson er de for første gang i næsten fem år med i Champions League, ligesom de indtager andenpladsen i den bedste engelske række – kun overgået af bysbørnene fra Manchester City.

Nu meldes der så om, at klubben er på vej til at sælge en af deres spillere. Den tyrkiske klub Besiktas har nemlig meldt ud, at de holder øje med og er interesserede i den belgisk midbanespiller, Marouane Fellaini, hvis kontrakt udløber til næste sommer.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Mourinho har dog ellers hurtigt været ude og mane de rygter til jorden, der kommer efter den kæmpestore landsholdsspiller ikke har været meget i kamp for de røde djævle i denne sæson.

Fellaini har desuden også været linket sammen med Besiktas tyrkiske konkurrenter, Galatasaray, der også vil hente den 29-årige spiller til det varme land.

– Fellaini er på vores liste, vi har prøvet at hente ham, men det er ikke helt lykkedes os endnu, slog Metin Albayrak fast. Han er medlem af Besiktas bestyrelse.

– Men han er ikke den eneste spiller vi øje holder med – faktisk har vores hold af talentspejdere set og været til stede ved hele 20 kampe denne weekend. Transferplaner stopper aldrig – vi holder aldrig op med at ville forbedre holdet ved at købe de bedste spillere vi kan få fat i.

– Klubben har planer for Tyrkiet og Europa. Vi vil meget gerne hente en ny spiller til januar – om det bliver ham er der ingen der ved.