Nicklas Bendtner var atter på tavlen, da Rosenborg mandag aften gæstede Sarpsborg 08 i den norske Elitserien. Her bragede han trønderne foran med 1-0.

EINDHOVEN, NETHERLANDS – NOVEMBER 03: Nicklas Bendtner of VfL Wolfsburg takes a shot at goal during the UEFA Champions League match between PSV Eindhoven and VfL Wolfsburg at the Philips Stadion on November 3, 2015 in Eindhoven, Netherlands. (Photo by Harry Engels – UEFA/UEFA via Getty Images)

Han tøvede ikke et sekund med at brage bolden flot ind i kassen, og det fik både danske og norske fodboldfans, foruden Lord´ens egne fans, til at gå amok, og det er dejligt for Bendtner, at han er kommet i gang igen.

Læs også: God, bedre, Bendtner: Den danske Lord laver magi for Rosenborg

Men det er slet ikke det, du skal lægge mærke til. For godt nok var Nicklas Bendtners mål i høj, høj klasse, men der er altså nogen, der bør sige til de nordmænd, at de trænger til et nyt måldesign.

Læs også: Medie: Conte vil smide 150.000.000 på bordet for tidligere spiller

Den danske fodboldekspert på TV3 Sport, David Kroner, lagde nemlig mærke til nordmændenes langt fra tidsløse måldesign. I et tweet skrev han således:

“Fint Bendtner mål. Men hvad sker der for måldesign i Norge? Katastrofale bagstivere og netfarve!”