Rygterne om Nemanja Matic’ fremtid er en af de største fodboldnyheder i denne uge. Nu har et billede afsløret hvor Matic højst sandsynligt vil spille i næste sæson.

I går aftes berettede det britiske medie, Daily Mail, at Chelseas træner, Antonio Conte, havde givet grønt lys til Chelsea-bestyrelsen om at sælge Nemanja Matic til Manchester United.

Derudover meldte det britiske medie ydermere, at Manchester United ville arbejde hårdt på at færdiggøre en handel inden for den kommende uge – og oddsene for at serberen inden dette transfervindues slutning, befinder sig i Manchester United, er nu yderligere faldet efter et afslørende billedet, der i øjeblikket florerer på de sociale medier.

Et billede af Nemanja Matic florerer nu på de sociale medier, hvor han sidder i en grå trøje Manchester United-trøje med nummer 31 – et nummer, som i øjeblikket er ledigt hos De Røde Djævle.

– Hvis dette billede har været i photoshop, så har personen virkelig god til det, lyder det fra en bruger på Twitter, om billedet:

Chelsea modtager i omegnen af 40 millioner pund for Uros Matic’ bror – følg med på siden de kommende dage, og se hvordan Matic-sagaen forløber!

Læs også: De 3 mest irriterende lyde i verden: Du gætter aldrig nummer 1!