Mirror skriver at der på Twitter blev lavet en afstemning, hvor det blev tydeligt, at Tottenham skal sælge franskmanden de hentede til klubben, fra Newcastle i sommers.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Mirror skrev tidligere på ugen, at Tottenham-spilleren Moussa Sissoko sagtens kan forlade Tottenham. Den franske winger blev hentet til klubben i sommers, og kan ifølge medier som sagt allerede, være på vej væk fra den engelske storklub.

(Photo by Bob Thomas/Popperfoto/Getty Images).

Moussa Sissoko spillede rigtig godt hos Newcastle, og han havde en rigtig god EM-slutrunde med værtsnationen Frankrig. Sissoko fik vist hvilke kvaliteter han besidder, og derfor valgte Mauricio Pochettino at slå til, og hente franskmanden til Tottenham.

Twitter-folkene har talt

Mirror skriver samtidig at der på Twitter blev lavet en afstemning, hvor der blev stemt om Sissoko’s fremtid hos Tottenham. Det var tydeligt at de fleste mente at Sissoko var fortid, hos den store Premier League-klub. Det endte ifølge mediet ud med, at 86% af stemmerne, mente at Tottenham skal sælge Sissoko og få de penge de kan.

Læs også: Hemmelige møder afholdt: Hazard sommerskifter til storklub