Wayne Rooney er vendt tilbage til sin barndomsklub Everton efter mere end et årti i Manchester United. Everton har fået sin helt store helt tilbage til klubben og englænderen skal forsøge at få Everton helt med i toppen af engelske fodbold. Læs Twitters reaktioner på Rooneys skifte og Everton muligheder for næste sæson.

Af David Paris 

Søndag aften blev det officielt: Den engelske landsholdsanfører- og -angriber Wayne Rooney skrev under på en kontrakt med den engelske Premier League-klub Everton. Det betyder, at den 31-årige fodboldspiller vender hjem til sin barndomsklub, som han i 2004 forlod til fordel for Manchester United. Siden den dag har Rooney spillet for The Red Devils, som Manchester United også kaldes, og han har vundet både Premier Leauge, Champions League, FA Cuppen og Liga Cuppen.

13 år blev det til og nu er Rooney hjemme i sin klub, Everton. Her kommer han formentlig til at spille en nøglerolle for træner Ronald Koemans projekt og måske er det allerede i næste sæson, at holdet med hjemmebane på Goodison Park, kan kæmpe med om de europæiske pladser i den bedste engelske række.

Efter skiftet blev gjort officielt eksploderede det sociale medie Twitter i kommentarer og lykønskninger og dem har vi samlet i denne artikel. Se det nedenfor: