Real Madrid-træneren Jule Lopetegui har forhåbninger om at Toni Kroos og Casemiro kan spille samme position for Real Madrid. Det er dog tydeligt at Toni Kroos ikke er enig, i den tanke fra den spanske træner.

Den tyske landsholdsspiller Toni Kroos er utilfeds, med den rolle som han har fået i den seneste tid. Real Madrid-træneren Julen Lopetegui har nemlig sat Toni Kroos markant længere tilbage på banen. Det er tydeligt at Kroos ikke er tilfreds.

(Photo by Aitor Alcalde/Power Sport Images/Getty Images)

Tyskeren mener nemlig, at han i Lopeteguis øjne bliver sammenlignet med holdkammeraten Casemiro, og det er bestemt ikke noget som den tyske landsholdsspiller tager let på. Det er for de fleste også åbentlyst, at Casemiro og Toni Kroos er to forskellige fodboldspillere.

Julen Lopetegui har nemlig gjort det tydeligt, at han gerne vil have Toni Kroos lidt længere tilbage på banen således, at han kan spille side om side med den brasilianske profil Casemiro. Kroos fastslår samtidig, at han spiller to forskellige roller og det er forståeligt, at han ikke er tilfreds med det.

Toni Kroos udtaler følgende til Goal:

“Det er svært for mig hele tiden og skulle skifte rundt på min rolle, om jeg spiller med landsholdet eller for Real. Jeg kan godt lide og stå lidt dybt og være med nede og spille bolden rundt, men jeg er ikke ligesom Casemiro.”

Real Madrid har i den seneste periode haft bemærkelsesværdige problemer i La Liga specielt mod de mindre hold. Real Madrid har haft nogle overraskende nederlag, til klubber som de normalt ville vinde over uden nogle problemer.

Det kan ifølge Goal være fordi at Julen Lopetegui ikke helt har fået styr på, hvordan han skal stille holdet op endnu. Derfor ikke ved hvor de forskellige Real Madrid-spillere hver især er bedst, og hvor de kan udfolde sig bedst.

Læs også: Tottenham jagter profiler hos Man United & Lyon