DORTMUND, GERMANY - JUNE 07: Borussia Dortmund unveils new signing Emre Mor on June 7, 2016 in Dortmund, Germany. (Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmund/Getty Images)

(Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmund/Getty Images).

Af Emil Lohse

Tyrkiske Emre Mor er i dag skiftet til Borussia Dortmund på en 5-årig kontrakt. Overgangssummen forlyder at være på 9,5 millioner €. 

Den tyrkiske komet Emre Mor har de seneste dage været rygtet til den tyske storklub Borussia Dortmund, og i dag er en handel så faldet på plads.

Det går hurtigt for Emre Mor for tiden. Den 29. maj fik den blot 18-årige kant sin debut for det tyrkiske landshold, og her ni dage senere skriver det tyrkiske stjerneskud under med en af de største tyske klubber Borussia Dortmund. Et skifte den 18-årige spiller er yderst begejstret for.

– “Borussia Dortmund er en klub med fantastiske fans”, siger Mor og forsætter. ” Jeg glæder mig utroligt meget til den nye sæson for Borussia Dortmund, og jeg glæder mig til at møde mine nye medspillere.”

Emre Mor er den femte spiller Dortmund henter i dette transfervindue. Kantspilleren nåede 13 kampe og 2 mål i indeværende Superliga sæson for F.C Nordsjælland.