Fremad Amager har fået en uheldig start på denne uge. Der er kun to dage til, at man møder OB hjemme på Sundby Idrætspark i DBU Pokalens tredje runde. Men nu har man fået stjålet udstyr for tusindvis af danske kroner.

Foto: Fremad Amager Elites Facebook-side

I sidste sæson fik FC Midtjylland bestjålet, da de gæstede Fremad Amager i forbindelse med en udekamp på øen. Men nu er den gal igen. Det oplyser Fremad Amager mandag på Facebook.

Flemming Rosenkrantz, ejer og direktør i klubben, anslår, at gerningsmændene er stukket af med fodboldstøvler og andre genstande for mellem 100- og 200.000 kroner.

-Det er bekymrende. Det er der slet ikke nogen grund til at lægge skjul på. Det er ikke sjovt for vores gæster, og det er ikke sjovt for os som hjemmehold. Hverken vi eller politiet ved, hvordan indbruddet sidste år mod FC Midtjylland skete, og det er bekymrende. Vi havde folk i mellemgangen ud til omklædningsrummet, men det var altså ikke nok.

-Foruden fodboldstøvler er der også blevet stjålet nogle tasker, og sågar tomme flasker – hvad pokker vil de bruge dem til? Jeg synes, det er fuldstændig tåbeligt, og det er lidt en grotesk situation, fortæller Flemming Rosenkrantz til Tipsbladet.

En vagt i hver omklædningsrum vil nu overvære den næste hjemmekamp mod OB på torsdag.

-Vi placerer en vagt inde i vores og i OB’s omklædningsrum, og her kommer han til at sidde hele kampen. Så kan vi næsten ikke mere gør, afslutter Rosenkrantz i interviewet.