Til sommer spilles u20- VM i den ikke nær så fodboldglade nation Syd-Korea. 

AF KRISTIAN PARIS 

Ademola Lookman – Everton

Everton v Tottenham Hotspur - Premier League 2

Ademola Lookman har fået den perfekte start på sin Everton karriere tidligere i denne sæson efter han skiftede fra Charlton til the Toffees for omkring 100 millioner danske kroner. Derfor fik han debut mod Manchester City i januar, da han til og med også scorede.

Kantspilleren har derefter optrådt syv gange for klubben, hvoraf han i tre af dem er startet hende.

Lewis Cook – Bournemouth

AFC Bournemouth v Manchester United - Premier League

Midtbanepsilleren Lewis Cook har optrådt hele 80 gange over to sæsonen i the Championship bare tre måneder efter han fejrede sin 19. fødselsdag.

De gode takter blev fulgt op af et profileret skifte fra Leeds til Bournemouth, hvor han dog hurtigt formåede at få tilkæmpet sig en sakde, der satte en stopper for hans udvikling. Efter at være vendt tilbage har Cook faktisk startet inde i de sidste tre Premier League kampe.

3. Josh Onomah – MF (Tottenham Hotspur)

Liverpool v Tottenham Hotspur - EFL Cup Fourth Round

Josh Onomah har fejret sin anden senior sæson ved at optræde hele 12 gange for klubben Totthenham Hotspurs – det kan man så lægge sammen med de 19 han lavede i sidste sæson.

Og i de 12 kampe har Onomah faktisk både spillet Champions League fodbold og startet inde i FA Cuppen og EFL Cuppen. Inden hans 20. ende fødselsdag i sidste måned var han faktisk den eneste teenager til at optræde for Spurs i denne sæson i ligaen.

Freddie Woodman – Newcastle United

Newcastle United v Everton - Premier League

Selvfølgelig indeholder listen også en målmand – ingen skal føle sig holdt uden for.

Men keeper Freddie Woodman har tilbragt anden halvdel af denne sæson på lån hos Kilmarnock i Skotland fra Newcastle.

Sidste sæson tilbragte han ellers i League Two i Crawley, men blev dog hurtigt hentet hjem til St. James Park for at give en skalle med ovenpå Tim Kruls knæ skade.