Premier League har allerede nogle af verdens bedste spillere på lønningslisten. Men næste sæson bliver måske endnu rigere. For adskillige gode spillere vender nemlig hjem til PL til sommer. Læs, hvem der er tale om her: 

AF KRISTIAN PARIS

Joe Hart

FC Torino v SSC Napoli - Serie A

Efter et år i Torino har den udskældte City keeper sat næsen mod hjemlandet. Hart ser nemlig mere og mere ud til at forlade det sydeuropæiske støvleland og vendet hjem til England og Premier League. Spørgsmålet er bare, om Hart har en fremtid i City.

Det har han måske ikke under Guardiola, men eftersom hans afløsere Bravo og Caballero ikke har leveret i år, kan han måske alligevel få chancen under Guardiola alligevel.

Joel Campbell

FBL-POR-LIGA-SPORTING-BOAVISTA

Arsenals Costa Ricanske kantspiller Joel Campbell har kun formået at lave tre mål og fire assists i denne sæson i syv kampe.

Meget afhænger for den 24-årige spillere om stjerner som Sanchez og Özil blive ri klubben eller ej.

Bertrand Traore

FBL-EUR-C3-LYON-AJAXAMSTERDAM

Bertrand Traore begyndte at bryde igennem til Chelseas førstehold i sidste sæson – lige inden han blev udlejet til den hollandske talentfabrik, Ajax Amsterdam.

Traore har intet mindre end imponeret for Ajax i denne sæson, hvor han scoret ni mål i ligaen og fire gange i Europa League.

Men der hersker stadig en vis usikkerhed om hvorvidt angriberen vil kunne starte inde for Contes mesterskab efter sommerferien, og spørgsmålet er om han vil være tilfreds med en bænkplads.

Andreas Christensen

Borussia Moenchengladbach v SV Darmstadt 98 - Bundesliga

Danskeren har tilbragt de sidste to sæsoner på udlån fra Chelsea i tyske Borussia Monchengladbach, hvor han har spillet sig ind i startopstillingen og i denne sæson har han optrådt som en af nøglespillerne for tyskerne.

Er blevet kædet sammen med Bayern München og Barcelona på det seneste og måske er danskeren ikke at finde i Premier League, når transfervinduet er ovre til sommer.