Sporting CP nuværende forsvarsspiller, men tidligere Real Madrid spiller indrømmer, at han muligvis har glemt, hvordan det er man spiller fodbold. Det sker efter han åbenlyst har kritiseret Real Madrid i pressen. 

AF KRISTIAN PARIS

Real Madrid er faktisk stadig ejere af Coentrao, der dog lige nu er på kontrakt i Sporting i hjemlandet Portugal. Den 29-årige spiller kigger nu tilbage på sin tid i det spanske og udtaler sig kritisk til mediet marca.com.
Coentrao spillede over 100 kampe for Los Blancos, men mod slutningen af sin tid i klubben, indrømmer, at han ikke kæmpede for en førsteholdsplads i truppen.

“Det første og tredje år i klubben var rigtig gode”, har Coentrao forklaret. “Jeg var den som startede inde mod Bayern München og i andre svære kampe. Vi vandt Champions League. ”

“Jeg tror at folk også skal kigge på det gode. Jeg ved jeg begik en masse fejl. Der var virkelig dårlige kampe og dårlige perioder, hvor jeg selv kan sige, at jeg ikke arbejdede hårdt nok, men jeg gjorde også gode ting som folk ikke husker. Nu er jeg ligeglad, og er bare taknemmelig over de gode tider i Madrid. ”

“Det er naturligt, at jeg føler mig hjemme i Portugal. Jeg tænker nogle gange: ‘Se, jeg har ikke glemt, hvordan man spiller’. Det spurgte jeg nemlig mig selv om nogle gange i Madrid, og de eneste gange jeg stadug syntes jeg var en fodboldspiller var, når jeg var hjemme med landsholdet. ”

Den portugisiske højreback er også meget utilfreds med den behandling han fik efter han ligesom var blevet vraget af klubben til fordel for verdensklasse venstre backen Marcelo.

“Sandheden er, at folk ikke altid ser det fulde billede, når de kritiserer folk. Jeg var foran Marcelo og bedre end ham. Marcelo! ikke en hvilken som helst spiller”, slog den portugisiske spiller fast.