Liverpool forstærker sig denne sommer for at forberede sig på at vinde Premier League og måske og Champions League. Her er de spillere de skal skille sig af med (og som de formentlig også gør). 

Loris Karius 

Vi kan starte i CL-finalen. Spillede en stor rolle i Real Madrids sejr og Liverpool s nederlag. Har droppet lidt her i opstarten men ellers ikke det store.

Alt i alt har den keeper bare ikke niveauet til at stå mellem stængerne for en af verdens bedste klubber, der endelig er på vej tilbage til det niveau som vi alle husker dem for flere årtier siden.

Simon Mignolet

Her er Liverpool s anden målmand.  Han mistede sin plads til netop Karius i sidste sæson. Han har dog ikke lyst til at være i baggrunden resten af sin karriere. Derfor er det  nok også højst sandsynligt, at klubben sælger den 30-årige belgier.

Hvor han skifter hen er ikke til at vide, men der er nok ikke så stort et udbud, haha.

Divock Origi 

 (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Det kan blive en stor summer for belgieren. Han er kommet tilbage til Merseyside klubben efter at være udlejet til Wolfsburd uden reel succes. Han har tidligere vist sit talent, men det kan være svært at komme på holdet på et Liverpool mandskab, der spækket med alverdens verdensstjerner. Måske han er tilfreds med en plads på bænken?

Danny Ings 

Det er en anden situation for Ings her. Klopp vil meget gerne have Ings klar til sæsonen efter sommerferien . Den 26-årige spiller har dog ikke travlt. For Ings har tabt sine bedste tre år til skader – nu er han dog opsat på at spille fast førsteholdsfodbold. Er den sympatistiske kantspiller og angriber klar til at gribe chancen når han får det? Eller bliver han henvist til bænken endnu en gang?