United har naturligvis ikke haft verdens bedste sæson. Faktisk har de ikke helt haft den succes de kunne ønske sig i de seneste par år.

Det har resulteret i flere bemærkelsesværdige spillerindkøb og flere udskiftninger på trænerbænken end de har haft de sidste tyve år.

Nu er den ifølge flere medier gal igen. Men ikke på managerposten, men på trænerposten.

Klubmanden Mike Phelan er klar til at forlade sit job som assistent træner for Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solksjaer. Derudover går rygterne på, at Michael Carrick ser ud til at skrive under på en ny kontrakt med de røde Djævle.

Hans kollega, Kieran KcKenna, der også er træner i United og var det under Mourinho – den foregående manager – vil begge skriver under på nye kontrakt med Old Trafford-klubben. Det skriver den britiske avis the Mirror.

Men, mens Carrick og McKenna ser ud til at forlænge deres ophold i klubben for at bakke Solksjaer op, er det ikke tilfældet for hele personalet. Mike Phelan er ikke tilfreds med sin nuværende assistent træner rolle, og vil derfor væk.

Juan Mata
Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Ligesom Solskjaer selv har Phelan også repræsenteret Manchester United som aktiv spiller. Han var en del af klubben kort i 1990’erne. Han har tilbragt 15 år som assistent manager og var med under Sir Alex Ferguson, dengang han var manager. Han blev kort afskediget i 2013, men blev ansat igen i december som.

Klubmand vil væk

Den 56-åriges kontrakt med klubben er endnu ikke blevet forlænget. Hvem ved, måske det er fordi han pønser på at få et andet job et andet sted end hans gamle arbejdsplads i United.

De Røde Djævle er lige i gang med at søge efter en sportsdirektør, der skal støtte klubbens ditto Ed Woodward. Klubben er nemlig på jagt efter nye spiller i den kommende sæson, der skal sikre dem, at de kan spille med helt i toppen af den bedste engelske fodboldrække i næste sæson.