Manchester United Press ConferenceI hvad der har vist sig at blive en internet-sensation er et tweet fra den officielle UEFA Champions League-konto på Twitter øjensynligt gået viralt. Tweetet viser et billede af Old Trafford med adskillige bolde flyvende i luften.

Men som vi alle ved, så har Manchester United mere eller mindre ‘frivilligt’ besluttet sig for ikke i at deltage i turneringen i år. Noget UEFA tilsyneladende havde glemt, da de postede billedet på Twitter.

Hvad enten det lå i intentionerne hos UEFA eller ej, er stadig det helt store spørgsmål. Klubben kvalificerede sig ikke til denne sæsons Champions League grundet en femteplads i ligaen sidste år.

Her er et screenshot af tweetet

Hundredevis af Champions League-bolde flyver rundt på det ikoniske stadion, Old Trafford.

Hundredevis af Champions League-bolde ses flyve rundt på det ikoniske stadion, Old Trafford. Billedet blev sandsynligvis ved en fejl delt af en uheldig medarbejder i UEFA.

Tweetet er efterfølgende blevet slettet af kontoen, og det ser virkelig ud til at have været en fejltagelse, måske fik folkene højere oppe i fødekæden øje på det, og bad fyren for de sociale medier om at slette det omgående, og derefter give ham en fyreseddel. Hvem ved?