Desværre for Cristiano Ronaldo kom han ikke på tavlen i sin første kamp i Serie A-regi for Juventus.

Cristiano Ronaldo er normalvis en garant for mål, men denne lørdag aften kunne han ikke få bolden i kassen. Juventus var taget en tur til Verona, hvor man gæstede Chievo, og her fik Ronaldo sin debut i Serie A.

Desværre for portugiseren blev det ikke til mål i debuten, men så kan han da glæde sig over, at ‘Juve’ vandt med 3-2. En sejr, der blev hevet i land i dommerens overtid.

I store dele af opgøret spillede værterne lige op med de forsvarende mestre – en særdeles godkendt indsats fra Chievo.

Desværre holdt kræfterne ikke til vejs ende, og Juventus kan rejse vestpå med alle tre point i bagagen.

Som skrevet ovenover, scorede Juventus tre gange. Sami Khedira åbnede ballet med en scoring efter blot tre minutters spil.

Mariusz Stepinski udlignede for værterne kort før pausen – og således var stillingen 1-1 efter 45 minutters spil.

Chievo kom da også foran, da Emanuele Giaccherini udnyttede et straffespark.

Desværre for Verona-klubben, begik Mattia Bani en større fejltagelse, da han sendte bolden i eget net, og dermed bragte Juventus på lige fod.

Federico Bernardeschi udnyttede kynisk, at Chievo-mandskabet ikke var vågne i det 93. minut, og dermed løb gæsterne med alle tre point.

Herunder kan du se den store chance til Cristiano Ronaldo.