Bayern München har bekræftet, at de har hentet en af sommerens mest oversete spillere. En franskmand, der vandt VM, men som de færreste stadig ikke kender.

Det drejer sig om den 22-årige franske forsvarsspiller Benjamin Pavard, der indtil videre har været på kontrakt i den tyske klub Stuttgart i Bundesligaen.

Han havde en formidabel sommer, hvor han var fast mand på backen på det franske landshold. Inden sommerens slutrunde var han særdeles ukendt, men han fik skabt sig et navn henover sommerens kampe, som han stort set spillede alle sammen.

Han skifter til de tyske mestre efter kun tre år i tysk fodbold. Han kom til Stuttgart fra franske Lille tilbage i 2016. Indtil er det de færreste detaljer, der er blevet afsløret om transferen. men Bayern München afslører handlen på deres officielle Twitter hjemmeside. Han skifter til Bayern til sommer, når sæsonen er ovre.

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

For bare få dage siden afslørede hans agent, at han håbede på at få nogle tilbud her i de kommende måneder. Bayern München har dog ikke været specielt meget interesseret eller nævnt.

“Vi har kun talt med Napoli indtil videre. Ikke nogen andre. Skifter han til juni? Han kan også blive i Stuttgart, men vi håber der sker noget i de kommende måneder.

Pavards mål ændrede hans liv

Pavards værdi steg voldsomt i sommers, da han lavede et formidabelt mål til VM mod Argentina i Rusland. ” Det mål har ændret mit liv. Ting er blevet taget til en anden dimension. Det mål nåede ud til alle i verden. ” slog Pavard fast.

“Før var der ikke mange mennesker, der kendt mig. Men  nu har det ændret sig. Jeg er anerkendt over det hele, og jeg bliver spurgt om målet næsten hver dag.”

Pavard bliver en del af en meget stærk defensiv afdeling af Bayerns trup. Den tæller blandt andet Mats Hummels, Jerome Boateng, Niklas Sule og Joshua Kimmich. Noget, der i den grad kan udvikle sig over de kommende par sæsoner.