Transfervinduet er i åbent og det samme er de største europæiske ligaer. Flere klubber har allerede spillet deres første kamp og det betyder, at vi allerede nu ved, hvilke klubber, der eventuelt kunne finde på at købe yderligere ind på transfermarkedet. Denne artikel kommer til at handle om Barcelonas interesse i Countinho, men den er begrænset. De har nemlig sat en deadline på, hvornår de senest vil købe den brasilianske offensivspiller. 

Af David Paris 

Den engelske medie Sky Sports skriver, at Barcelona har fremsat et ultimatum til Premier League-klubben Liverpool angående deres offensivspiller Phillipe Coutinho. Merseyside-klubben skal nemlig acceptere Barcelonas bud på Countinho inden klokken 19 søndag aften, ellers vi den catalanske storklub droppe interessen i spilleren.

Liverpool har ifølge flere medie allerede sagt, at den tidligere Inter-spiller ikke er til salg. Det er dog ikke kun Liverpool der afgør dette. Countinho kan nemlig have sin egen interesse i at skifte til La Liga-klubben; chancen for nationale mesterskaber og europæiske triumfer er nemlig større i Barca, som klubben også bare bliver kaldt.

Barcelona bød i fredags svimlende 900 millioner kroner, men buddet blev afslået og det er altså det bud, som inden klokken 19 søndag skal accepteres. Klubben er ude efter at finde en erstatning for Neymar, der tidligere på måneden blev verdens dyreste fodboldspiller, idet Paris Saint-Germain købte ham for over 1,5 milliard kroner. Den spanske journalist Guillem Balague fortæller følgende om Coutinho-sitatutionen:

“Vi rapporterede fredag, at Liverpool havde afvist det tredje tilbud fra Barcelona, og en email blev sendt tilbage fra Barcelona og den sagde: “Okay, I afviste det – hvis I ikke accepterer det, må vi fortælle jer, at der er en deadline i dag, søndag – 19:00. Ellers trækker vi tilbuddet tilbage.”

“Jeg tror, at Liverpool ikke har til hensigt at besvare den email fra Barcelona, hvilket i teorien betyder, at Coutinho ikke skifter klub.