Det var et noget reserve-præget Arsenal-mandskab, der torsdag aften slog Vorskla Poltava fra Ukraine med 3-0 i Europa Leagues Gruppe F.

af: Emil Plovgaard

LONDON, ENGLAND – NOVEMBER 11: Henrikh Mkhitaryan of Arsenal passes the ball under pressure from Matt Doherty of Wolverhampton Wanderers during the Premier League match between Arsenal FC and Wolverhampton Wanderers at Emirates Stadium on November 11, 2018 in London, United Kingdom. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Spillere som Emile Smith Rowe, Aaron Ramsey og Joe Willock bragte sig alle på måltavlen i den sikre sejr mod ukrainerne.

Ramsey forlader klubben til sommer, efter Arsenals beslutning om at afslå hans kontrakttilbud. Waliseren blev skiftet ud i midten af anden halvleg. Men der var en anden spiller, som slet ikke fik spilletid i løbet af kampen.

Henrikh Mkhitaryan.

Han var rejst med til Ukraine, men måtte altså sidde på bænken og se kampen i alle 90 minutter.

Og med tanke på det forestående derby mod rivalerne fra Tottenham, valgte træner, Unai Emery, at give debut til tre unge spillere.

Tre spillere fik debut mod Vorksla

Spillere som Charlie Gilmour, Bukayo Saka og Zech Medley fik alle debut, og om den beslutning, fortalte Emery følgende.

– Vi tænkte kun på sejren i dag. Men også på at skabe de rigtige spillere og at give chancer til en masse spillere.

– Vi spillede med unge spillere, og de træner også sammen med førsteholdet til daglig.

– Først og fremmest er det sejren, der tæller, og så kommer resultatet i anden række.

Mkhitaryan spillede ikke særlig godt i søndagens 2-1-sejr over Bournemouth, hvor han for en sjælden gangs skyld havde fået plads i startopstillingen.