Da Zlatan Ibrahimovic skiftede til Manchester United i sommers sagde han følgende: “Jeg tror ikke der er nogen der kan sige nej til et skifte til Manchester United, hvis de blev spurgt”. Vi har, med inspiration fra det engelske medie 101greatgoals, fundet otte spillere, der modbeviser Kong Zlatans citat. Og vi starter med en brasiliansk troldmandslegende…

Af David Paris 

Ronaldinho

BARCELONA, SPAIN - DECEMBER 23: Ronaldinho of Barcelona reacts during the La Liga match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou Stadium on December 23, 2007 in Barcelona, Spain. Barcelona lost 'El Clasico' with 1-0. (Photo by Jasper Juinen/Getty Images)

Sommertransfervinduet 2003 blev domineret af mystikken omkring, hvor Ronaldinho skulle spille efter sommerferien. Han har været tre sæsoner i Paris Saint-Germain og bevist sit internationale niveau. Samtidig begyndte uro omkring David Bechkam i United at opstå og rygterne gik på, at den engelske stjerne ville væk.

Barcelona gik angiveligt efter Beckham, men det lykkedes ikke og i stedet købte den catalanske storklub Ronaldinho, hvilket senere skulle vise sig at være et mere end glimrende indkøb. Bechkam skiftede til Real Madrid og fik i den periode ikke mange trofæer i skabet og United stod samtidig tilbage med en tom følelse, fordi Ronaldinho foretrak at spille for Barca frem for Sir Alex Fergusons mandskab.

Aaron Ramsey

Da Aaron Ramsey var 17 år var han en meget talentfuld midtbanespiller og næsten samtlige storklubber i England ville have den unge waliser på lønningslisten. Dengang, i 2007, skrev Manchester Unite på deres hjemmeside, at de faktisk var blevet enige om en overgangssum fra hans walisiske klub Cardiff City, som Ramsey debuterede for som 16 årig. Dette viste sig dog at være fuldstændig forkert, for den offensive midtbanespiller valgte at skifte til Arsenal i samme transfervindue.

Grunden var angiveligt udsigten til samarbejdet med træneren Arsene Wenger, der fik Ramsey til at fravælge The Red Devils. Siden skiftet har han af flere omgange været sat i forbindelse i United, men skiftet er (endnu) ikke blevet til en realitet.

Sergio Ramos

MADRID, SPAIN - MAY 04: Sergio Ramos of Real Madrid CF looks on during the UEFA Champions League Semi Final second leg match between Real Madrid and Manchester City FC at Estadio Santiago Bernabeu on May 4, 2016 in Madrid, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)

En af de største transferhistorier sidste sommer, 2015, var, at Sergio Ramos angiveligt var utilfreds i Real Madrid og at han gerne ville væk. Manchester United blev nævnt som mest interesserede klub og Ramos var ikke afvisende.

Det endte med, at den spanske forsvarsspiller underskrev en ny kontrakt med den spanske kongeklub. Rygterne gik på, at det ikke var så attraktivt for Ramos at skifte til den røde del af Manchester, da klubben var inde i en dårlig periode med Luis van Gaal. Derudover formåede klubben heller ikke at signe spillere som Thiago Alcantara og Cesc Fabregas, hvilket yderligere gik i Ramos sorte bog.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side