Transfervinduet er åbent og det betyder, at klubberne rundt omkring i verden kan forstærke deres trup med nye spillere, næste som de ønsker. Det giver anledning til nye kontraktforhandlinger for spillere og nye arbejdsgivere. Arsenals angriber Lucas Perez vil gerne væk fra klubben, men London-klubben skulle eftersigne med vilje sørge for at dette ikke sker lige foreløbigt. 

Af David Paris

Den spanske angriber Lucas Perez kom sidste sommer til Arsenal efter en lidt mærkeligt skifte fra den spanske klub Deportivo La Coruna, efter at have nette 17 gange i 36 kampe. Siden skiftet har den 28-årige professionelle fodboldspiller ikke formået rigtig at slå igennem blandt de startende elleve hos London-klubben og derfor har han netop udtalt, at han gerne vil skifte væk fra Emirates Stadium. Det skriver goal.com .

Perez, der tidligere har spillet for blandt andet Rayo Vallecano og PAOK i Grækenland, er vurderet til at være cirka 110 millioner kroner værd. Og det er eftersigende det, som træner Arsene Wenger vil have for angriberen. Prisen kommer efter at Perez nettede syv gange i 21 kampe i alle turneringer i sidste sæson. Det meste af tiden blev altså brugt på bænken.

Både Newcastle og den tyrkiske klub Fenerbache skulle angiveligt være interesserede i spilleren, men skulle i skrivende stund kun være klar på at tilbyde 75 millioner kroner. Dog er de største favoritter til at hende Perez fortsat hans barndomsklub Deportivo La Coruna. Han agent fortæller følgende.

“Lucas Perez vil gerne spille regelmæssig fodbold, men det afhænger af Arsenal. Arsenal vil have flere penge. Vi vil gerne forlade klubben, men hvis ikke der kommer nogen aftale i hus, har han kontrakt med klubben, så det er der han spiller. Prisen skulle være omkring 100 millioner kroner.”

Wenger har tidligere udtalt, at han opfordrer Lucas Perez til at blive og kæmpe for en plads, men med konkurrenter som nyindkøbet Alexandre Lacazette og rutinerende Oliver Giroud, kan man godt forstå at selvtilliden ikke er helt i top.