Den 19-årige norske midtbanespiller Sander Berge har efter en halv sæson hos Genk, tilspillet sig interesse fra europæiske storklubber. 

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Talksport skriver at der er en norsk midtbanespiller, som har interesse fra Premier League-storklubber. De to klubber som jagter den 19-årige norske midtbanespiller er ifølge mediet Everton og Arsenal.

(Photo by Trond Tandberg/Getty Images)

Det er den norske midtbanespiller Sander Berge der er tale om. Berge skiftede i januar den norske klub Vålerenga ud med den belgiske klub Genk. Det meldes samtidig at Sander Berge ikke har den store interesse, i at forlade Genk.

Det engelske medie skriver samtidig at den spanske klub Sevilla, sendte et bud mod Genk i løbet af sommeren. Det er ifølge mediet lidt specielt, da der på ingen måde har været skrevet noget om at Sevilla skulle have interesse.

Den norske succes i den belgiske klub

Sevilla bød ifølge mediet omkring 120.000.000 kroner på den 19-årige Sander Berge. Det var ikke et bud som Genk havde interesse i at acceptere. Der er formentlig flere grunde til det. Genk vil formentlig ikke sælge Sander Berge efter en halv sæson i klubben, samtidig med at Sander Berge selv skulle have udtalt at han er glad hos Genk.

Læs også: Ekspert: Her er Superligaen dårligste handel denne sommer