Manchester United planlægger lige nu at hente en af Ajax’ største profiler til klubben, når transfervinduet igen åbner om bare 4 dage – det skriver mediet Yahoo Sports. 

AF KRISTIAN PARIS

Den legendariske hollandske landsholdslegende Patrick Kluivert har fået en søn, Justin Kluivert, og han har på det seneste fået meget stor succes i den største hollandske fodboldklub, Ajax.
I følge flere medier er han på radaren hos adskillige store klubber i Europa.

Kluivert har lige nu kun 18 måneder tilbage af sin kontrakt med klubben fra Amsterdam, og derfor er han meget billig at hente. Det er en af grundene til, at manager for Manchester United i Premier League, overvejer at hente den unge spiller. Han er meget billigere end andre spillere som Thomas Lemar og Christian Pulisic, der også er på ønskelisten i Manchester.

 (Photo by Stu Forster/Getty Images)

Kluivert, der først i dette år er blevet en fast del af Ajax førsteholdstrup, bliver repræsenteret af super agenten Mino Raiola, der har hjulpet legender som Zlatan Ibrahimovic og Romelu Lukaku til United i den seneste tid.

Mourinho er en stor beundrer af unge Kluivert, og i følge flere medier har han holdt kontakten med spilleren efter Europa League finalen mellem de to hold i sidste sæson. Mediet Yahoo Sports mener derfor, at det kun er et spørgsmål om tid før unge Kluivert bliver en United-spiller.

 

Mourinho har udtalt efter klubbens pinlige 2-2 kamp mod Burnley forleden, at den røde del af Manchester bliver nødt til at bruge flere penge, hvis de ønsker at være i stand til at give den blå del af Manchester kamp til stregen i den bedste engelske række.

Kluivert kan både spiller som kantspiller, men også som offensiv 10’er centralt i banen er en god spiller som kan tilføre angrebet bestående af Zlatan, Rashford og Lukaku en dimension mere.