London-klubben Tottenham Hotspurs har netop bekræftet, at deres unge velspillende midtbanespiller Harry Winks er ude resten af sæsonen. Den kun 21-årige englænder startede inde i klubbens sidste kamp, mod Burnley i lørdags, men efter blot 47 minutter måtte han lade sig udskifte med kraftige smerter i anklen.

Af David Paris

Efterfølgende måtte han efterses på hospitalet og manager Mauricio Pochettino udtaltet at han formentlig ville være ude resten af sæsonen. Dette er nu blevet bekræftet.

Træneren fortæller følgende om hændelsen: “Vi håber, at der er ingen store problemer er, dog vil det vil være vanskeligt for ham at spille igen i denne sæson. Han forvredet anklen. Vi har brug for at se de scanninger fra hospitalet og derefter starter hans genoptræning, når hævelsen er i orden.”

I alt har det unge talent optrådt 33 gange for London-klubben og var faktisk inde en god stime, og måske hans gennembrud ville have kommet senere på sæsonen. Nu ser det dog ud til at gå lidt tid før vi får den unge U21-landsholdsspiller at se igen.

Officielt skriver Spurs, som klubben også kaldes, dette på deres hjemmeside: “Vi kan bekræfte, at Harry Winks hårde vred, har resulteret i en skade på hans venstre ankel under lørdagens sejr på Burnley. Han vil fortsætte med at blive overvåget af vores medicinske hold i løbet af sin genoptræning og vil være utilgængelige for os resten af sæsonen.”

Det er også blevet tweetet: