Den 18-årige tyske midtbanespiller Atakan Akkaynak befinder sig hos Bayer Leverkusen. Der er stor interesse i tyskeren fra Chelsea og FC Barcelona ifølge engelsk medie.

Af Lasse D. Drescher

Den unge tyske midtbanespiller Atakan Akkaynak på 18 år, har været yderst velspillende for Bayer Leverkusens ungdomshold. Det engelske medie ReadChelsea skriver at London-storklubben Chelsea har haft Akkaynak i kikkerten længe.

(Photo by Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images)

Det engelske medie skriver samtidig at det ikke kun er Premier League-storklubben som jagter Atakan Akkaynak. Det er også den spanske gigant FC Barcelona, som også viser interesse i den 18-årige tyske midtbanespiller.

Den tyske midtbanespiller er en af de største stjerner på det tyske U-19-landshold. Bayer Leverkusen vil ifølge mediet forsøge at forlænge kontrakten med den 18-årige tyske midtbanespiller.

Hvad koster tyskeren at hente væk fra Bayer Leverkusen?

Der meldes ikke om nogen pris på den unge midtbanespiller, men han er en spiller som mange forventer har en lys fremtid foran sig. Derofr må det understreges at Atakan Akkaynak formentlig vil koste lidt at hente væk fra Bayer Leverkusen.

Læs også: LÆKAGE: Her er Messis og Ronaldos kort i FIFA 18